Dagen Zonder Vlees… OFF WE GO!

Home / Geen categorie / Dagen Zonder Vlees… OFF WE GO!

Er is de laatste dagen al ongelooflijk veel over gepraat en geschreven en wij willen niet in herhaling vallen. Maar het staat vast dat #DagenZonderVlees – synoniem voor: tijdens de vastenperiode geen of minder vlees en vis consumeren omwille van verschillende redenen – heel veel mensen weet aan te spreken. Maar liefst ruim 79.000 mensen hebben zich online geregistreerd om tijdens de vasten geen of minder vlees (en vis) te eten.

Daar kunnen we bij De Moestuin alleen maar blij om zijn, want wij weten als geen ander hoe lekker groenten en fruit wel kunnen smaken, met of zonder vlees erbij.
En dus nemen wij deze 40 dagen ook met alle plezier de taak op ons om jullie te verrassen met heerlijke groenten- en fruitrecepten, met weetjes over groenten en fruit of tips bij een goed gebruik ervan!

Maar laat ons beginnen bij het begin: wanneer smaken welke groenten het lekkerst?? Met de seizoenskalender die je onder dit bericht vindt, weet je in een oogopslag wat de groenten van het seizoen zijn!

En voor februari zijn dat vooral de verschillende kolen (groene, rode, savooi), knolselder, spruitjes, rode biet, tal van champignons, vergeten groenten zoals pastinaak, rammenas en schorseneren… SMULLEN MAAR!

KLIK HIER: SEIZOENSKALENDER GROENTEN EN FRUIT

Related Posts