Liefde voor pure producten

Met groentjes uit de eigen moestuin bracht Ann thuis al lekkere, verse maaltijden op tafel. Toen ze, samen met echtgenoot Tom, midden jaren 90 hun winkel startte, was de naam dan ook snel gevonden. Een kwarteeuw later staat De Moestuin bekend om het ruime assortiment verse producten uit eigen streek.

Dagvers assortiment

Tom trekt ’s ochtends vroeg zelf naar de veilig. Zo ben je zeker van heerlijk verse groenten en fruit, die op hun best zijn. Een assortiment in evolutie, dat er elk seizoen anders uitziet.

Op maat van het dagelijkse leven

In de open keuken maakt Ann dagelijks verrassende salades en soepen vol smaak. Kook je graag zelf, maar heb je weinig tijd? Kies dan uit de versneden en zorgvuldig verpakte groenten en fruit.

Totaalbeleving

Het kleurrijke aanbod, de geur van verse soep en de aangename stemmen van je vaste gezichten: De Moestuin prikkelt al je zintuigen.

Deskundig advies

Een vraag over de bereiding van een groente of het combineren van smaken? Wil je weten welke tomaat het sappigst is of welke druif het zoetst? We beantwoorden je groenten- en fruitvragen.

Bediening met de glimlach

We houden van onze producten en dat merk je. De Moestuinmedewerkers bedienen je enthousiast en vriendelijk. Omdat een glimlach het leven mooier maakt.

Online besteld

Het dagelijks leven kan hectisch zijn. Op zo’n moment kies je graag voor efficiëntie. We helpen je een handje. Geef je bestelling door via onze webshop en haal ze op in de winkel. Snel en handig.