De voordelen van een webshop voor verse groenten en fruit

april 28, 2021

Op het gemak groenten en fruit shoppen wanneer het je uitkomt? In het drukke, dagelijkse leven durft het snel een raprap-verhaal te worden. Gelukkig kan je via onze webshop je boodschappen selecteren op elke dag van de week en op elk moment van de dag. Om ze vervolgens op te halen in de winkel.

24/7 beschikbaar

’s Ochtends vroeg om de dag te beginnen of net voor je gaat slapen: op elk moment van de dag kan je groenten en fruit bestellen in enkele muisklikken. Zo kies je rustig en op het moment dat je er de tijd voor hebt wat je in huis haalt. Natuurlijk geldt dat ook tijdens de openingsuren van de winkel. Vanuit je luie zetel of tijdens de pauze op het werk.

Pik groenten en fruit snel op

Samen met je bestelling geef je meteen ook het uur door waarop je je groenten en fruit wil ophalen. Tijdens de openingsuren van de winkel ga je langs op het afgesproken uur. Je vindt eenvoudig parking voor de deur en hoeft niet aan te schuiven als het druk is in de winkel. Je bestelling staat klaar. Je hoeft enkel af te rekenen en in te laden.

Plan je menu

Misschien zweer je bij koken met seizoensgroenten. Omdat je weet dat je dan met de lekkerste producten van het seizoen werkt. In de webshop krijg je een duidelijk overzicht van het actuele aanbod. Dat laat je toe te plannen wat je gaat koken en ook de andere ingrediënten tijdig in te slaan. Al dan niet in via de webshop, bij voorkeur bij een lokale handelaar.

Proef zelf van onze digitale winkel